Amanuenstjänster vid avdelningen för industriell teknik

2019-07-01

Avdelningen söker ett antal amanuenser som ska arbeta 10% (motsvarande 16 timmar per månad) under perioden september till december 2019.

Det rekommenderas att du är student på andra året på Masterprogrammet i industriell ledning och innovation eller fjärde års student på STS-programmet, eller student på dylika program på masternivå eller under fjärde året.

I de huvudsakliga arbetsuppgifterna ingår kursadministration och du kommer arbete nära lärare vid avdelningen. Arbetet som amanuens ger för dig som student en inblick i hur avdelningen för industriell teknik arbetar och fungerar.

För anställningen krävs genomgångna kurser vid avdelningen för industriell teknik, meriterande är tidigare erfarenhet av undervisning, kursadministration eller dylikt.

Är du intresserad? Skicka CV samt ett brev där du motiverar varför just du skulle passa bra i rollen som amanuens vid industriell teknik till följande e-post senast 15 augusti:

teachingassistentindtek@angstrom.uu.se

Vid frågor, kontakta Åse Linné: ase.linne@angstrom.uu.se